Over

Het entertainen, inspireren, het helpen van mensen. Ze helpen groeien, creatief zien uiten en ze een gezond en gelukkig leven te helpen creëren. Dat is mijn doel. Dat doel komt in allerlei verschillende versies in vormen. Om te beginnen ben ik al twee jaar de eigenaresse van mijn Super gezellige en toffe dansschool: ‘Laresz – Dance – Fitness – Health – Fun’ in Blaricum en dat is wat mij voornamelijk bezig houdt. Ook ben ik actief als ZZP’er, geef ik graag dans & Zumba lessen hier en daar, maar ook uit liefde geef ik sportlessen richting de Bootcamp en HIIT en geef ik in mijn studio ook wekelijks Personal Training.

Ook ben ik onderdeel van een super initiatief vanuit de Gemeente in Huizen, genaamd ‘Buursportcoach’ en werk ik aan het project ‘Oostermeent Sportief’ waar we helpen kinderen van de straat te houden en ze een veilige, gezonde omgeving te geven waar ze samen actief bezig kunnen zijn.

Naast mijn sportieve kant, ben ik graag bezig met creativiteit. Ik heb al 2 jaar een YouTube kanaal genaamd ‘Laresz’ waar ik leuke random video’s op maak met mensen om me heen en deel ik veel van mijn eigen leven door middel van ‘#LareszVlogs’. Ik film graag, monteer het ook graag, vind het leuk om foto’s te maken. Hou van zingen, dansen en performen. Schrijven ook! Mijn blog staat er vol mee.

In een ideale wereld doe ik dit alles met ook succes en er van te kunnen leven. Ik ben zeker hard aan het werk ervoor en groei al richting al die grote dromen. Je kan me inhuren voor alles wat er boven staat. Kijk vooral rond om te kijken wat ik al heb gedaan en neem contact op als het je wat lijkt om me in te huren!

Love,

Lara Campbell

21686793_2044859719134060_5877537429468317656_o

E-mail: info@laresz.nl

Telefoonnummer: 0641329874

Dansschool Website: www.laresz.com

Blog: www.mylifeaslaresz.com

YouTube Kanaal: Www.YouTube.com/Laresz

 

 

Advertenties